Design, konstruktion, montage af industrianlæg og metalkonstruktioner og vedligeholdelse.

home

Markeder

Kemisk

Stål og jern

Olie og gas

Energi

Farmaceutisk

Mad

Papir

Automotive

FIRMAPROFIL

COSMIR Industrial Plants, der er baseret i Italien, men med filialer i Indonesien og Singapore, opererer i samling og mekanisk vedligeholdelse af industrianlæg, fremstilling af komponenter til kemisk, farmaceutisk, stålproduktion, mad, papir og energiproduktion. Takket være sin erfaring er det muligt at betjene sine kunder i alle faser af realisering: design, tegning, med samarbejde af kvalificerede fagfolk, montage i værksted, montage på stedet samt vedligeholdelse af anlæg.

Vi har en produktionsanlæg, der er i stand til at dække hele udbredelsen af plantekomponenterne, både strukturelle og funktionelle dele med formlen "nøglefærdige" opererer i samlingen og mekanisk vedligeholdelse af industrianlæg, fremstilling af komponenter til kemiske, farmaceutiske, stålproduktion, fødevareindustrien, papir og produktion af energi.

Download vores firma profil

HISTORIE

COSMIR Industrial Plants blev grundlagt i 1995 med hovedkontor i Monza og fortsætter familiens virksomhed. Virksomheden opretholder det høje niveau af professionalisme og ved at opdatere for at holde tempoet i en verden som den industrielle sektor ændres altid.

Nu er COSMIRs interesse også rettet mod udviklingslandene. Åbningen af en filial i Indonesien er et tydeligt tegn på, at COSMIR er forpligtet til at acceptere de udfordringer, som de nye økonomier lancerer. Præsentere sig i et voksende marked og konkurrenceevne med styrken af de færdigheder, der er erhvervet gennem årene, og kvaliteten er baseret på viden og færdigheder italiensk industri.

“Non est quod timeas ne operam perdideris, si tibi didicisti.”
“Dette er ikke tilfældet, at du tror du har spildt tid og kræfter, hvis du lærte selv.”
Lucio Anneo Seneca

AKTIVITETER

Design, konstruktion, montage af industrianlæg og metalkonstruktioner og vedligeholdelse.

DESIGN

Vores virksomhed samarbejder med designere og dygtige ingeniører med specifik erfaring inden for vores industri for design af alle vores resultater på kort tid. Vi er i stand til at udføre, ved hjælp af CAD-systemer, konstruktion af montage eller detaljer, konstruktion og montage tegninger, skitser af rørene, udførelse af reliefs til udarbejdelse af procesordninger og planter samt bistand, der anmodes af kunden.

VEDLIGEHOLDELSE

Plantevedligeholdelsesaktiviteten dækker alle aspekter både med enkelte og programmerede interventioner, både hydraulikplante og mekanisk del for at muliggøre korrekt drift af deres systemer og for at undgå produktionsstop. Vi håndterer både rutinemæssig vedligeholdelse og det ekstraordinære, vi giver vores kunders kvalificeret personale og de nødvendige midler.

KONSTRUKTION OG MØDE PÅ SITE

Samlingsarbejdet på byggepladsen indebærer montage af stålkonstruktioner, installation af forskellige typer udstyr og dimensionering, montage af de præfabrikerede rør på vores værksted, konstruktionen i linjearbejde til specialitetskonstruktionen kan ikke realiseres i værkstedet. Vi gennemfører også samlingen af linjearbejdet, indtil test og idriftsættelse.

KONSTRUKTION I ARBEJDSOPHOLD

Produktionen og konstruktionen af udstyret foregår i vores værksted i Robbiate (LC) Italien. Fra 2015 har vi også en produktionsaktivitet i Tangerang nær Jakarta. I disse værksteder opbygger vi forskelligt udstyr, såsom komplet skid, varmevekslere, metalplader, emhætter, skovle, silo, med varmereaktorer, atmosfæretanke og reservoirer med test i henhold til PED 23/97 eller ASME Certification. Vi bygger også plantelinjerne til efterfølgende installation på stedet, enten i rustfrit stål eller plastmateriale, ud fra konstruktionstegninger og skitser. På fabrikken fremstiller vi også stålkonstruktionerne til støtte for udstyr og rørsystemer samt alle tilbehør til plantens aktiviteter som trapper, gangbroer, gitterkonstruktioner, skorstene og meget mere. Disse udstyr realiseres både til forsendelse i udlandet både til den efterfølgende samling på stedet.

ARBEJDE I OVERGANG

Ud over den aktivitet, der udføres i Italien, støtter COSMIR opførelsen og installationen til sine kunder i udlandet. COSMIR deltager i realisering af forskellige planter på steder i Europa og Asien, hvilket giver medarbejdernes professionalisme og hjælpsomhed. Fra 2013 åbnede Cosmir en filial i Indonesien og Singapore for at udvide deres forretning og søge nye jobmuligheder, eksportere sin ekspertise og knowhow i lande med større udviklingsevne.

Galleri

Plantevedligeholdelse

Plantekonstruktion

Kanalbyggeri

Opførelse af nye planter

Tanks konstruktion

Opførelse af skid

Små komponenter

montering og demontering

Indkøbsaktiviteter

Construction machinery

SIKKERHED

Sikkerhed og forebyggelse på arbejdspladsen har for længst erhvervet en primær betydning i beskrivelsen af et firma, der opererer inden for byggesektoren, hvor risikoen kan være meget høj. Vores organisation udfører sikkerhedsopkast, opdatering, vurdering af specifikke risici, identifikation af forebyggende foranstaltninger.


Vi er certificeret i henhold til OHSAS 18001, der vidner om den frivillige ansøgning i vores organisation, et system, der sikrer arbejdstagernes sikkerhed og sundhedskontrol og overholdelse af gældende regler. Vores medarbejdere er konstant uddannet og informeret om sikkerhed, udfører regelmæssig træning og opdatering kurser.


Har du brug for flere oplysninger?

Kontakt os!

“Ulteriora mirari, praesentia sequi.”
“Kig på fremtiden, bliv i din egen tid.”
Publio Cornelio Tacito

Kontakter

Cosmir S.r.l. IMPIANTI INDUSTRIALI
Via della Brughiera, 5
23899 Robbiate (LC) ITALY
Tel. +39 039 9281112 • +39 039 9281614

email

PT COSMIR INDUSTRIAL CONSTRUCTION
Kencana Tower, Level 2
Kebon Jeruk – Jalan Raya Meruya IIir N° 88
Jakarta Barat 11620 – INDONESIA
Phone +62 29553655 Fax +62 29553656

email

COSMIR Pte Ltd Industrial Construction
342B King George's Avenue
208575 SINGAPORE
Phone +65 9800 4723

email