Design, konstruktion, montage af industrianlæg og metalkonstruktioner og vedligeholdelse.

home

Markkinat

Kemiallinen

Teräs ja rauta

Öljy ja kaasu

Energia

Lääkealan

Ruoka

Paperi

Autoteollisuus

YRITYKSEN PROFIILI

COSMIR Industrial Plants, jonka kotipaikka on Italiassa, mutta jossa on Indonesian ja Singaporen haara, toimii teollisuuslaitosten kokoonpanossa ja mekaanisessa kunnossapidossa, kemiallisten, lääketeollisuuden, terästuotannon, elintarvikkeiden, paperin ja energiantuotannon komponenttien valmistuksessa.

Kokemuksensa ansiosta se pystyy palvelemaan asiakkaitaan kaikissa toteutuksen vaiheissa: suunnittelu, piirustus, pätevien ammattilaisten yhteistyö, kokoonpano työpaja, kokoonpano paikan päällä ja laitoshuolto. Meillä on tuotantolaitos, joka kykenee kattamaan koko laitoksen toteutusalueet, sekä rakenteelliset että toiminnalliset osat, joiden kaava on "avaimet käteen", toimii kokoonpanossa ja mekaanisena teollisuuslaitosten kunnossapito, kemiallisten, lääketeollisuuden, terästuotannon, elintarviketeollisuuden, paperin ja energian tuotannon komponenttien valmistus.

Lataa yrityksen profiili

HISTORIA

COSMIR Industrial Plants perustettiin vuonna 1995, jolla on pääkonttori Monzassa ja jatkaa perheyrityksen perinnettä. Yhtiö ylläpitää ammattitaidon korkeaa tasoa ja päivittää pitämään tahtia teollisuusalalla.

Nyt COSMIR: n etu on osoitettu myös kehitysmaille. Toimialan avaaminen Indonesiassa on selvä merkki COSMIRin sitoutumisesta uusien talouksien haasteiden hyväksymiseen. Esittelemällä kasvavia markkinoita ja kilpailukykyä vuosien aikana hankittujen taitojen vahvuudella ja laadulla, joka perustuu Italian osaamiseen ja taitoihin.

“Non est quod timeas ne operam perdideris, si tibi didicisti.”
“Näin ei ole, että uskot, että olet hukkaan aikaa ja vaivaa, jos olet oppinut itse.”
Lucio Anneo Seneca

AKTIVITETER

Design, konstruktion, montage af industrianlæg og metalkonstruktioner og vedligeholdelse.

DESIGN

Yhtiömme toimii yhteistyössä suunnittelijoiden ja ammattitaitoisten insinöörien kanssa, joilla on erityistä kokemusta teollisuudestamme kaikkien saavutusten suunnittelussa lyhyessä ajassa. CAD-järjestelmien avulla pystymme toteuttamaan kokoonpano- tai yksityiskohtien, rakennus- ja kokoonpanosuunnitelmien, putkien piirustusten, hätäavun toteuttamisen prosessiohjelmien ja laitosten laadinnassa sekä antamaan asiakkaan pyytämää apua .

HUOLTO

Kasvinhuoltotoiminta kattaa kaikki sekä yksittäisten että ohjelmoitujen toimenpiteiden, sekä hydraulisen laitoksen osan että mekaanisen osan, jotta niiden järjestelmät toimivat oikein ja tuotannon pysähtyminen vältetään. Käsittelemme sekä rutiinihuoltoa että poikkeuksellista, tarjoamme asiakkaillemme pätevää henkilöstöä ja tarvittavat keinot.

RAKENTAMINEN JA ASSEMBLY SIVUSTON

Rakentamistyö rakennustyömaalla käsittää teräsrakenteiden kokoonpanon, erilaisten laitteiden asentamisen ja mitan, esivalmistettujen putkien asentamisen työpajaamme, erikoisrakentamisen linjojen rakentamista ei voida toteuttaa työpaja. Suoritamme myös linjavälineiden kokoonpanon testaukseen ja käyttöönottoon saakka.

RAKENNE WORKSHOPISSÄ

Laitteiden valmistus ja rakentaminen tehdään Robbiate (LC) Italiassa sijaitsevassa korjaamossa. Vuodesta 2015 lähtien meillä on tuotantotoiminta Tangerangissa Jakartan lähellä. Näissä työpajoissa rakennamme erilaisia laitteita, kuten täydellisiä liukumäkiä, lämmönvaihtimia, ohutlevyjä, liesituulettimia, säiliöitä, lämmitysreaktoreita, ilmakehän säiliöitä ja säiliöitä, jotka on testattu PED 23/97 tai ASME-sertifikaatin mukaisesti. Rakennamme myös tuotantolinjoja myöhempään asennukseen paikan päällä joko ruostumattomasta teräksestä tai muovista alkaen rakennesuunnitelmista ja luonnoksista. Tehdas tuottaa myös teräsrakenteita laitteiden ja putkien tukemiseen sekä kaikki lisätoiminnot elementteihin kuten portaat, kulkutiet, ristikkorakenteet, savupiiput ja paljon muuta. Nämä laitteet toteutetaan sekä merenkulun merikuljetuksiin että myöhempään kokoonpanoon paikan päällä.

Työskentelee ulkomailla

Italiassa toteutetun toiminnan lisäksi COSMIR tukee asiakkaidensa rakentamista ja asennusta ulkomaille. COSMIR osallistuu eri tehtaiden toteuttamiseen Euroopan ja Aasian alueilla, mikä tarjoaa henkilöstön ammattitaidon ja avuliaisuuden. Vuodesta 2013 alkaen Cosmir avasi haarakonttorin Indonesiassa ja Singaporessa laajentamaan liiketoimintaansa ja etsimään uusia työpaikkoja, viemällä asiantuntemustaan ja osaamistaan maissa, joilla on entistä enemmän kehitystä.

galleria

Kasvien ylläpito

Kasvien rakentaminen

Kanavien rakentaminen

Uusien laitosten rakentaminen

Säiliöiden rakentaminen

Liukuva rakentaminen

Pienet osat

HÄVITTÄMINEN JA PALAUTTAMINEN

Hankinta

Rakennuskoneet

TURVALLISUUS

Turvallisuus ja ennaltaehkäisy työpaikalla ovat jo kauan olleet tärkeitä rakennusalan yrityksessä, jossa riskit voivat olla erittäin suuria. Organisaatiomme suorittaa turvallisuusselvityksen, päivittää, arvioida erityisiä riskejä ja tunnistaa ennaltaehkäisevät toimenpiteet.


Olemme sertifioitu OHSAS 18001 -standardin mukaisesti, joka todistaa organisaatiomme vapaaehtoisesta soveltamisesta järjestelmän, joka takaa työntekijöiden turvallisuuden ja terveyden sekä hallitsee ja noudattaa nykyisiä sääntöjä. Työntekijöitämme koulutetaan jatkuvasti ja heille tiedotetaan turvallisuudesta, säännöllisestä koulutuksesta ja kurssien päivittämisestä.


Tarvitsetko lisätietoja?

Ota meihin yhteyttä!

“Ulteriora mirari, praesentia sequi.”
“Tule mukaan tulevaisuuteen, pysykää itsellänne.”
Publio Cornelio Tacito

Yhteydet

Cosmir S.r.l. IMPIANTI INDUSTRIALI
Via della Brughiera, 5
23899 Robbiate (LC) ITALY
Tel. +39 039 9281112 • +39 039 9281614

email

PT COSMIR INDUSTRIAL CONSTRUCTION
Kencana Tower, Level 2
Kebon Jeruk – Jalan Raya Meruya IIir N° 88
Jakarta Barat 11620 – INDONESIA
Phone +62 29553655 Fax +62 29553656

email

COSMIR Pte Ltd Industrial Construction
342B King George's Avenue
208575 SINGAPORE
Phone +65 9800 4723

email