Design, konstruksjon, montering av industrianlegg og metallkonstruksjoner og vedlikehold.

home

markeder

Kjemisk

Stål og jern

Olje og gass

Energi

Pharmaceutical

Mat/h5>

Papir

Automotive

FIRMA PROFIL

Cosmir industrial plants, basert i Italia, men med Indonesisk og Singapore-grenen, opererer i montering og mekanisk vedlikehold av industrianlegg, produksjon av komponenter for kjemisk, farmasøytisk, stålproduksjon, mat, papir og energiproduksjon. Takket være sin erfaring er det i stand til å betjene sine kunder i alle faser av realisering: design, tegning, samarbeid med kvalifiserte fagfolk, montering i verksted, montering på stedet og vedlikehold av anlegg.

Vi har et produksjonsanlegg som er i stand til å dekke hele spekteret av realisering av anleggskomponentene, både strukturelle og funksjonelle deler med formelen "nøkkelferdige" opererer i samlingen og mekanisk vedlikehold av industrianlegg, produksjon av komponenter til kjemisk, farmasøytisk, stålproduksjon, næringsmiddelindustri, papir og produksjon av energi.

Last ned vår firma profil

HISTORIE

Cosmir Industrial Plants ble grunnlagt i 1995 med hovedkontor i Monza og fortsetter familiens selskaps tradisjon. Selskapet Cosmir opprettholder høy profesjonalitet og ved å oppdatere for å holde tritt i en verden som den industrielle sektoren.

Nå er Cosmos interesse også adressert til utviklingsland. Åpningen av en filial i Indonesia er et tydelig tegn på COSMIRs forpliktelse til å akseptere utfordringene de nye økonomiene lanserer. Å presentere seg i et voksende marked og konkurranseevne med styrken av ferdighetene som er oppnådd gjennom årene, og kvaliteten er forankret i kunnskap og ferdigheter i italiensk industri.

“Non est quod timeas ne operam perdideris, si tibi didicisti.”
“Dette er ikke tilfelle at du tror du har kastet bort tid og krefter, hvis du lærte for deg selv.”
Lucio Anneo Seneca

AKTIVITETER

Design, konstruksjon, montering av industrianlegg og metallkonstruksjoner og vedlikehold.

DESIGN

Vårt firma samarbeider med designere og dyktige ingeniører med spesiell erfaring i vår bransje for utformingen av alle våre prestasjoner på kort tid. Vi er i stand til å utføre, ved hjelp av CAD-systemer, konstruksjon av montering eller detaljering, konstruksjon og monteringstegninger, skisser av rørene, utførelse av relieffer for utarbeidelse av prosessordninger og anlegg samt bistand etterspurt av Kunden.

VEDLIKEHOLD

Plantevedlikeholdsaktiviteten dekker alle aspekter både med enkelt og programmert inngrep, både av den hydrauliske anleggsdelen og av den mekaniske delen for å tillate riktig drift av deres systemer og for å unngå produksjonsstopp. Vi håndterer både rutinemessig vedlikehold og det ekstraordinære, vi gir våre Klienter kvalifisert personell og nødvendige midler.

KONSTRUKSJON OG MONTERING PÅ SIDEN

Samlingsarbeidet på byggeplassen innebærer montering av stålkonstruksjoner, installasjon av ulike typer utstyr og dimensjon, montering av de prefabrikerte rørene på verkstedet, konstruksjonen i arbeid av linjer for spesiell konstruksjon kan ikke realiseres i verkstedet. Vi utfører også monteringen av linjeproduktet, opp til testing og idriftsettelse.

KONSTRUKSJONER I VÅRT ARBEID

Konstruksjon i arbeidslivet Produksjonen og konstruksjonen av utstyret utføres i vårt verksted i Robbiate (LC) Italia. Fra 2015 har vi også en produksjonsaktivitet i Tangerang nær Jakarta. I disse verkstedene bygger vi forskjellig utstyr, for eksempel komplett skid, varmevekslere, metallkanaler, hetter, tømmer, silo, med varmereaktorer, atmosfæriske tanker og reservoarer med testing i henhold til PED 23/97 eller ASME-sertifisering. Vi bygger også anleggslinjene for etterfølgende installasjon på stedet, enten i rustfritt stål eller plastmateriale, med utgangspunkt i tegningstegninger og skisser. På fabrikken produserer vi også stålkonstruksjonene for støtte av utstyret og rørene, samt alle tilbehørselementer til anleggsaktiviteter som trapper, gangveier, gitterkonstruksjoner, skorsteiner og mer. Disse utstyrene realiseres både for frakt i utlandet både for den påfølgende montering på stedet.

JOBBE UTENLANDS

I tillegg til aktivitet utført i Italia, støtter Cosmir bygging og installasjon for sine kunder i utlandet. Cosmir deltar i realisering av ulike planter på steder i Europa og Asia, og gir profesjonaliteten og hjelpsomheten til de ansatte. Fra 2013 åpnet Cosmir en filial i Indonesia og Singapore for å utvide sin virksomhet og se etter nye arbeidsplasser, eksportere sin kompetanse og know-how i land med større kapasitet til utvikling.

Galleri

Plante vedlikehold

Anleggsbygging

Kanalbygging

Bygging av nye anlegg

Tanker konstruksjon

Bygging av skid

Små komponenter

demontering og gjenmontering

Anskaffelsesaktiviteter

Konstruksjons-maskineri

SIKKERHET

Sikkerhet og forebygging på arbeidsplassen har lenge siden fått en primær betydning i beskrivelsen av et selskap som opererer i byggebransjen, der risikoen kan være veldig høy. Vår organisasjon utfører sikkerhetsoppkast, oppdatering, vurdering av spesifikke risikoer, identifisering av forebyggende tiltak.


Vi er sertifisert i henhold til OHSAS 18001, som vitner for den frivillige søknaden, i vår organisasjon, et system som sørger for sikkerhet og helse for arbeidstakernes kontroll og overholdelse av eksisterende regler. Våre arbeidstakere er kontinuerlig opplært og informert om sikkerhet, gjennomfører regelmessig opplæring og oppdatering av kurs.


Trenger du mer informasjon?

Kontakt oss!

“Ulteriora mirari, praesentia sequi.”
“Ser frem til fremtiden, vær i din egen tid.”
Publio Cornelio Tacito

Kontakt

Cosmir S.r.l. IMPIANTI INDUSTRIALI
Via della Brughiera, 5
23899 Robbiate (LC) ITALY
Tel. +39 039 9281112 • +39 039 9281614

email

PT COSMIR INDUSTRIAL CONSTRUCTION
Kencana Tower, Level 2
Kebon Jeruk – Jalan Raya Meruya IIir N° 88
Jakarta Barat 11620 – INDONESIA
Phone +62 29553655 Fax +62 29553656

email

COSMIR Pte Ltd Industrial Construction
342B King George's Avenue
208575 SINGAPORE
Phone +65 9800 4723

email