Design, konstruksjon, montering av industrianlegg og metallkonstruksjoner og vedlikehold.

home

markten

Chemicaliën

Staal en ijzer

Olie en gas

Energie

Farmaceutisch

Voedsel

Papier

Auto-industrie

BEDRIJFSPROFIEL

Cosmir Industrial Plants, gevestigd in Italië maar met vestiging in Indonesië en Singapore, is actief in de assemblage en het mechanisch onderhoud van industriële installaties, de productie van componenten voor de chemische, farmaceutische, staalproductie, voedsel, papier en de energieproductie. Dankzij zijn ervaring is het in staat om zijn klanten te dienen in alle fasen van realisatie: ontwerp, tekenen, met de medewerking van gekwalificeerde professionals, montage in de werkplaats, montage op locatie en ook onderhoud aan de fabriek.

We hebben een productiefaciliteit die in staat is om het volledige bereik van de realisatie van de installatie componenten te dekken, zowel structurele als functionele onderdelen met de formule "turnkey" werkt in de assemblage en werkt mechanisch onderhoud van industriële installaties, fabricage van componenten voor de chemische, farmaceutische, staalproductie, voedingsmiddelenindustrie, papier en de productie van energie.

Download ons bedrijfsprofiel

GESCHIEDENIS

Cosmir Industrial Plants werd opgericht in 1995 met het hoofdkantoor in Monza en zet de traditie voort van het familiebedrijf. Het bedrijf Cosmir handhaaft het hoge niveau van professionaliteit en door bij te werken om gelijke tred te houden in een wereld als die van de industriële sector.

Nu ziet het uiterlijk van Cosmir er net zo goed uit als in Italië, zelfs in ontwikkelingslanden. De opening van een filiaal in Indonesië en Singapore is een duidelijk teken van de toewijding van Cosmir om de uitdagingen te accepteren die nieuwe economieën lanceren. Zich presenteren in een groeiende markt en concurrentievermogen met de kracht van de vaardigheden die door de jaren heen zijn verworven en de kwaliteit die is geworteld in kennis en vaardigheden in de Italiaanse industrie.

“Non est quod timeas ne operam perdideris, si tibi didicisti.”
“Dit is niet het geval dat je denkt dat je tijd en moeite hebt verspild, als je het zelf hebt geleerd.”
Lucio Anneo Seneca

AKTIVITETER

Design, konstruksjon, montering av industrianlegg og metallkonstruksjoner og vedlikehold.

ONTWERP

Ons bedrijf werkt samen met ontwerpers en bekwame ingenieurs met specifieke ervaring in onze sector voor het ontwerpen van al onze prestaties in een korte tijd. Met behulp van CAD-systemen kunnen wij het ontwerp van assemblage- of detail-, constructie- en montagetekeningen, schetsen van de leidingen, de uitvoering van reliëfs voor het opstellen van processchema's en installaties uitvoeren en op verzoek van de klant assistentie verlenen.

ONDERHOUD

Het onderhoud van het systeem wordt zowel uitgevoerd met individuele ingrepen als met geprogrammeerde ingrepen, zowel voor het onderdeel hydraulische installatie, als voor de monteurs om de juiste werking van hun installaties mogelijk te maken en de productie niet te onderbreken. Wij beheren zowel routinematig als buitengewoon onderhoud en voorzien onze klanten van gekwalificeerd personeel en de nodige middelen.

CONSTRUCTIE EN ASSEMBLAGE OP DE SITE

Het assemblagewerk op de bouwplaats omvat de assemblage van staalconstructies, de installatie van verschillende soorten apparatuur en afmetingen, de montage van de geprefabriceerde buizen in onze werkplaats, de constructie in het werk van lijnen voor de bijzonderheidsconstructie kan niet worden gerealiseerd in de workshop. We voeren ook de assemblage van de lijnuitrusting uit, tot het testen en in bedrijf stellen.

BOUW IN WORKSHOP

De productie en constructie van de apparatuur wordt uitgevoerd in onze werkplaats in Robbiate (LC) Italië, vanaf 2015 hebben we ook een productieactiviteit in Tangerang bij Jakarta. In deze workshops bouwen we verschillende apparatuur, zoals complete skid, warmtewisselaars, plaatmetalen kanalen, kappen, hopper, silo, met verwarmingsreactoren, atmosferische tanks en reservoirs met testen in overeenstemming met PED 23/97 of ASME-certificering. We bouwen ook de installatielijnen voor de daaropvolgende installatie ter plaatse, hetzij in roestvrij staal of plastic materiaal, beginnend met constructietekeningen en schetsen. In de fabriek produceren wij ook de stalen structuren voor de ondersteuning van de apparatuur en leidingen, evenals alle accessoire-elementen voor de activiteiten van de fabriek, zoals trappen, looppaden, roosterstructuren, schoorstenen en meer. Deze apparatuur wordt zowel voor de overzeese verzending als voor de latere montage ter plaatse gerealiseerd.

IN HET BUITENLAND WERKEN

Naast de in Italië uitgevoerde activiteit ondersteunt Cosmir de bouw en installatie van zijn klanten in het buitenland. Cosmir neemt deel aan de realisatie van verschillende fabrieken op locaties in Europa en Azië, waardoor het personeel professioneler en behulpzaam is. Vanaf 2013 opende Cosmir een filiaal in Indonesië en Singapore om hun activiteiten uit te breiden en op zoek te gaan naar nieuwe kansen op werk, door zijn expertise en knowhow te exporteren in landen met meer ontwikkelingsmogelijkheden.

Galerij

Fabrieksonderhoud

Plant constructie

Leidingen constructie

Bouw van nieuwe installaties

Tanks constructie

Skid Constructie

Kleine componenten

Demontage en montage

Inkoopactiviteiten

Bouwmachines

VEILIGHEID

Veiligheid en preventie op de werkplek is al lang geleden van groot belang geworden in de beschrijving van een bedrijf dat actief is in de bouwsector, waar de risico's zeer hoog kunnen zijn. Onze organisatie voert de veiligheidsvoorbereiding, het bijwerken, de beoordeling van specifieke risico's uit, de identificatie van preventieve maatregelen.


We zijn gecertificeerd volgens OHSAS 18001, wat getuigt van de vrijwillige toepassing, in onze organisatie, van een systeem dat de veiligheid en gezondheid van werknemers controleert en de bestaande regels in acht neemt. Onze werknemers zijn voortdurend getraind en op de hoogte van veiligheid, regelmatig cursussen en bijscholingscursussen.


Meer informatie nodig?

Neem contact met ons op!

“Ulteriora mirari, praesentia sequi.”
“Kijk naar de toekomst, blijf op uw eigen tijd.”
Publio Cornelio Tacito

Contacten

Cosmir S.r.l. IMPIANTI INDUSTRIALI
Via della Brughiera, 5
23899 Robbiate (LC) ITALY
Tel. +39 039 9281112 • +39 039 9281614

email

PT COSMIR INDUSTRIAL CONSTRUCTION
Kencana Tower, Level 2
Kebon Jeruk – Jalan Raya Meruya IIir N° 88
Jakarta Barat 11620 – INDONESIA
Phone +62 29553655 Fax +62 29553656

email

COSMIR Pte Ltd Industrial Construction
342B King George's Avenue
208575 SINGAPORE
Phone +65 9800 4723

email